Brasseriet Bryggeriet

På Brasseriet Bryggeriet är vår filosofi att du som gäst ska känna att du kommer till ett ställe med klass utan att det för den skull ska kännas märkvärdigt. Vi vill skapa en stämning som inbjuder till att stanna lite längre.

Ursprungligen var ett Brasseri en restaurang med egen öltillverkning, dvs en bryggeripub i någon form. Brassseriet Bryggeriet ligger i samma byggnad som bryggeriet Organic Smash och är därmed ett tvättäkta Brasseri!

Öppettider

Öppet för gruppbokningar efter överenskommelse.

Ölprovning

Provsmakningspaketet

Visning av bryggeriet och bryggeriprocessen tillsammans med provsmakning av våra ölsorter, endast 4cl öl per glas är tillåtet vid provsmakning av den här typen (utan tilltugg).

Pris 395kr/person, minst 10 pers max 30 (kan även genomföras i två grupper samtidigt och då klarar vi 60 pers) Tid: ca 1-1,5timmar

Ölprovningspaketet

Visning av bryggeriet och bryggprocessen samt ölprovning av alla våra sorter med lokala delikatesser som passar de olika ölsorterna.

Pris 645kr/person minst 10 pers max 30 (kan även genomföras i två grupper samtidigt och då klarar vi 60 pers)

Tid: ca 2 timmar

DELUX ölprovningspaket

I detta paket har ni bryggeriet för en helkväll 😉

Ni får se själva bryggeriet och processen visat inkl. vår tapplina live.

Vi berättar sedan och visar bilder ifrån det att vi startade vårt lilla bryggeri fram tills i dag.

Inte nog med det, Tobias Annerhult (en av de bästa kockarna vi har i regionen) kommer och lagar upp en fantastisk middag anpassad till de ölsorter vi har. Endast lokala råvaror efter säsong.

Efter middagen är det naturligtvis efterrätt, Avec levererat av Tevsjö Destilleri (grannarna) och kaffe ifrån Guldrutan Kafferosteri i Söderhamn!

Pris 1490kr/person minst 10 pers max 30 (kan även genomföras i två grupper samtidigt och då klarar vi 60 pers) Tid: minst 3-4 timmar, dock senast 12:00 då vi måste brygga öl också 😉

 

För Bokning av ölprovning maila till: anders@organicsmash.com

Vid frågor eller funderingar ring: 070-66 77 805